WoningNet helpt woningzoekenden bij het vinden van een passende woning, samen met corporaties, gemeenten en bedrijven.

Over WoningNet

Over WoningNet

Geschiedenis

WoningNet is ontstaan net na de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de wederopbouw hielp onze eerste 'voorloper' De Dienst Herstel en Afwikkeling (DIHA) geallieerde strijdkrachten en oorlogsgedupeerden aan woonruimte.

Lees meer

Missie

Een passend huis voor iedereen dat is onze missie. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met de wens en situatie van de woningzoekende en met de doelen van de corporatie. In lijn met de geldende wet- en regelgeving zorgen we voor een passend aanbod van huurwoningen (sociale- en middenhuur). Hierbij kijken we naar de huurmarkt als onderdeel van de totale huizenmarkt in Nederland.

Het vierde huis

Het Vierde Huis biedt woningcorporaties en gemeenten concrete diensten voor uiteenlopende woonvraagstukken. Ook zijn we specialist in het aanpakken van woonproblemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wonen en zorg, kennen we de verschillende doelgroepen, de regels en weten we de weg in het proces.

Partners

De woningmarkt is voortdurend in beweging. Door nieuwe woonwensen, nieuwe regels of nieuwe technieken. Daarom werkt WoningNet samen met zijn partners steeds aan nieuwe oplossingen. Want vraag en aanbod samenbrengen kan altijd sneller, slimmer en slagvaardiger.